رهبر معظم انقلاب: تهاجم آمریکا در منطقه مغلوب ابتکار و شجاعت جوانان ایران شد خط فقر در تهران را حدود ۴۰ میلیون تومان اعلام شد رئیس مجلس: قدرت خرید مردم در بودجه 1405 باید افزایش یابد انتقاد ‌آیت‌الله علم‌الهدی از ‌وضعیت اقتصادی و اجتماعی امام جمعه موقت تهران: مسئولان باید به مردم توجه ویژه داشته باشند عراقچی: با روسیه مشورت‌های سیاسی نزدیک در سطوح مختلف داریم ضربه سنگین سپاه به مافیای سوخت عراقچی: آمریکایی‌ها پیام دادند لطفا از ساعت 4 صبح حمله را متوقف کنید عراقچی: حفظ زاینده‌رود ضرورت ملی و بین‌المللی است تاجگردون: مجلس برای افزایش حقوق کارمندان در سال آینده تلاش می‌کند نامه هشدار آمیز 165 نماینده مجلس به سران قوا/ریشه تورم ارز است آیت الله خامنه‌ای: حوزه علمیه مشهد مدیون آیت‌الله میلانی است سردار نقدی: آمریکا و اسرائیل در غزه شکست تمدنی خوردند سیاست اقتصادی مجلس: واردات هوشمند و حفاظت از منابع آب سوال از پزشکیان در مجلس کلید خورد

ماه عسل شازده با براندازها به پایان رسید؟

یاسمین پهلوی اعلام کرده که همسرش (رضا پهلوی) در نشست بررسی راه‌های گذار از جمهوری اسلامی که در روزهای ۲۵ و ۲۶ مارس در یکی از دانشگاه‌ استنفورد آمریکا برگزار خواهد شد، شرکت نخواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۹ - ۰۴ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 March 24
کد خبر: ۱۷۷۴۷۴

به گزارش راهبرد معاصر یاسمین پهلوی اعلام کرده که همسرش (رضا پهلوی) در نشست بررسی راه‌های گذار از جمهوری اسلامی که در روزهای 25 و 26 مارس در یکی از دانشگاه‌ استنفورد آمریکا برگزار خواهد شد، شرکت نخواهد کرد.

 

پیشتر اعلام شده بود که رضا پهلوی در کنار حامد اسماعیلیون، مصی علی‌نژاد، نازنین بنیادی، عبدالله مهتدی و... در این نشست حضور پیدا می‌کند.

 

عدم حضور رضا پهلوی در این نشست، در کنار عدم انتشار توئیت مشترک توسط او و دیگر براندازها در آغاز سال نوی شمسی و واکنش‌ها و انتقادهای بسیار به منشور همبستگی‌شان در روزهای اخیر این گمانه را به وجود می‌آورد که ماه عسل براندازها در حال پایان یافتن است.

 

پیش از این نیز گفته می‌شد که اختلافات گسترده و عمیق براندازها مانع از شکل‌گیری وحدت بین آن‌ها خواهد شد؛ موضوعی که حتی مخالفان جمهوری اسلامی نیز بدان اعتراف داشتند و حمید فرخ‌نژاد که در روزهای نخست به صف اپوزیسیون پیوسته بود از شدت اختلاف‌ها تعجب کرد.

 

رضا پهلوی که انتظار داشت با کمپین من وکالت می‌دهم سردمداری اپوزیسیون را به دست بگیرد، در نشست‌های گذشته با بی‌اعتنایی و بدرفتارهایی از سوی علی‌نژاد و اسماعیلیون روبرو شد‌ که سلطنت‌طلب‌ها نیز در مقابل در تجمعات ضدانقلاب به آن‌ها حملاتی کردند.

حال به نظر می‌رسد رضا پهلوی پس از ناکامی در کمپین من وکالت می‌دهم و سردمداری اپوزیسیون، در حال نزدیک شدن به دومین ناکامی خود در ماه‌های گذشته یعنی اتحاد با اپوزیسیون است./ 

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار